ABK Bridge Vereniging Amsterdam
30 oktober 2016

Update Districtscompetitie

Na de eerste paar wedstrijden staan beide ABK teams in de hoofdklasse er prima op en doen vooralsnog mee voor de eerste plekken.
ABK 3 (James, Andre, Albert, Gijs) leden tot dusverre 1 nederlaag maar daar staan 3 overwinningen tegenover waaronder een overwinning op de grote favoriet in deze klasse HOK 7 (met 3 oud-meesterklasse spelers in de gelederen). Hiermee staat het team op de derde plek
ABK 4 (Auke, Peer, Paulette Ronald en invaller Robert) verloren de broederstrijd met ABK 3 maar wonnen hun beide andere wedstrijden waarmee dit team voorlopig tweede staat.

In 1A spelen ABK 5 en ABK 7. Ook hier gaat het voorlopig prima en staan de ABK teams op de plekken 2 en 3. ABK 5 (Robert, Baps, Bert en Patrick) wonnen hun 4 wedstrijden allemaal ruim en profileren zich nadrukkelijk als titelkandidaat. ABK 7 (met Huib, Erik, Piet en Joop) doen het met 14 VP na 4 wedstrijden ook uitstekend.
In 1B komt ABK 6 (Harold, Leo, Rob, Rick) uit en ook dit team staat op een podiumplek (3e) na drie overwinningen en een nipte nederlaag. Vorlopig volop kansen dus op een promotie voor een van onze teams uit de 1e klasse!

In de tweede klasse A komt ABK 8 (Addy, Miep, Aris, Gerard, Henk-Jan, Jeanet) voorlopig nog niet verder dan een plek in de middenmoot. Omdat in deze klasse slechts 7 teams spelen is er al wel 1/3 van alle wedstrijden gespeeld.


sluiten