ABK Bridge Vereniging Amsterdam
11 februari 2019

Ruim baan voor nieuwe leden!

Onze bridgeclub heeft plaats voor nieuwe leden. Wil je graag bridgen in een gezellige vereniging? Dan kan je bij de Amsterdamse Bridgekring nog heel veel plezier beleven.

Wat bieden wij:

  • > 50% korting op het lidmaatschap voor nieuwe leden, voor jongeren aansluitend 50% korting tot 27 jaar.
  • > bridgebegeleiding
  • > cursusmogelijkheden
  • > en aan jou de keuze recreatief te bridgen of wedstrijdspeler te worden!

Wat mag je verwachten?


Als je al gebridged hebt, ook al is je kennis wat “roestig” geworden, dan nodigen we je uit lid te worden van onze vereniging, voor 110 euro per jaar. Voor jongeren tot 27 jaar 50% korting zolang je nog geen 27 bent! We bieden de mogelijkheid een opfriscursus te volgen. De cursus is maatwerk per groep. Deze trainingssessies bieden we je aan tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Binnen ABK varieert het spelniveau van de spelers. Een deel van onze leden speelt recreatief en een deel ook in competitieverband. We spelen dan soms ingedeeld naar sterkte, in een A en B lijn, en soms “integraal”. Afhankelijk van je niveau stroom je in. En tenslotte kun je kiezen of je recreatief speelt of dat je naast het bridgen op de clubavond ook competitie wilt spelen. Momenteel heeft ABK negen teams. We breiden het komend seizoen graag uit met jouw komst!

ABK bridget op woensdagavond, aanvang 19.30 uur, in het Witte Huis, IJsbaanpad 45, 1076 CV Amsterdam Zuid

Lijkt het je wat? Dan wil je vast weten hoe je je aanmeldt. Klik op de knop “Lid worden”. Vul het formulier in en meld bij motivatie “ledenactie ABK”. Dan gaat het helemaal goedkomen.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar bestuur@abk-bridge.nl.

Tot ziens bij ABK!sluiten