ABK Bridge Vereniging Amsterdam
11 april 2020

15 april 20.00 uur start clubavond via Stepbridge

Beste leden,

De EERSTE clubavond is gepland woensdag 15 maart om 8 uur.

We spelen de eerste keer 6 rondjes van 4 spellen (30 minuten) en als het een beetje goed gaat dan gaan we eventueel 7 rondjes spelen. Na elke ronde wordt een nieuwe stand opgemaakt en spelen de paren in volgorde tegen elkaar (1 tegen 2 etc).

Als links in het toernooi-overzicht de ABK-clubavond zichtbaar is (overzicht-tafels-activiteit), kun je je daar als paar inschrijven (info).

Loslopers kunnen tevoren met elkaar afspreken om op de clubavond te spelen. Mailadressen/telefoonnummers staan op de ledenlijst of mail anders aan mij.

Die leden die mee willen doen en nog geen abonnement op Stepbridge hebben dienen z.s.m. bij Stepbridge een proefabonnement aan te vragen. Uiterlijk dinsdag 20u als je woensdag wilt meedoen.

De volgende zaken zijn voor jou van belang:

Een proefaccount is 14 dagen geldig en je kunt 300 spellen spelen(quickstep, competitie of recreatie). Dat geldt voor iedereen die een account aanvraagt.
De spellen die je speelt bij een online clubavond tellen daarin niet mee. Dat staat los van elkaar.
Als iemand de grens van 300 spellen heeft bereikt dan ontvangen ze een pop up dat het proefaccount omgezet kan worden in een betaald account. De kosten hiervan bedragen €46,50 per jaar.
Als je alleen clubavonden wilt spelen dan kan dat ook.  Na het verlopen van het proefaccount log je in als NBB-gast en dan kun je wel de online clubavond spelen.
Tot en met 31 december worden de clubavonden gratis aangeboden.


Heb je eenmaal een proefabonnement dan kun je op Stepbridge alvast gaan oefenen om te wennen aan de nieuwe digitale omgeving. Dat is beslist nodig om vertraging tijdens de clubavond te voorkomen. Zie daarvoor ook: https://www.stepbridge.nl/snelstartgids/

Voor alle vragen over de digitale ABK kun je bij mij als contactpersoon terecht: penningmeesterABK@xs4all.nl of op afo@xs4all.nl.


Met groet

Aris

 


sluiten