ABK Bridge Vereniging Amsterdam

ABK - De vereniging

Informatie voor nieuwe leden van de
Amsterdamse Bridge Kring

De bridgevereniging ABK speelt op woensdagavond in Grand Café Frankendael, Middenweg 116 1097 BT Amsterdam. GC Frankendael is telefonisch bereikbaar op 020-6636222. (NB: géén ABK-nummer!!!)

De clubavond start om 19.30 uur; voor de clubavond kun je je aanmelden via het emailadres tc@abk-bridge.nl.  Aanmelden is verplicht. Niet-leden zijn als introducé welkom. We vragen een kleine vergoeding per keer: € 3 voor NBB-leden, € 3,50 voor overige introducés.

Bijzonder is dat we sinds 1 augustus 2021 de clubavond samen met bridgevereniging Himbuv spelen. Op clubavond worden verschillende spelvormen gespeeld. De meest voorkomende zijn paren, butler, patton en viertallen. Feestelijke drives zijn er ook. In principe zijn dit besloten avonden.  Mocht je toch een niet-lid als partner meenemen, dan geldt voor hem/haar een apart tarief.

Daarnaast doet ABK mee aan wedstrijden die door de bond georganiseerd worden, zoals het Ruitenboertoernooi (paren) en bekerwedstrijden (viertallen).
ABK speelt ook in de externe viertallencompetitie mee met een aantal teams.

Het lidmaatschap van ABK bedraagt € 110, te voldoen in de maand maart. Leden betalen tot hun 27e jaar euro 55.

De contributie kan worden overgemaakt naar rekeningnr NL51INGB0004510960 t.n.v. de AMSTERDAMSE BRIDGE KRING. Referentie: contributie betreffende seizoen.

Veel plezier en succes bij ABK!

Meer informatie over bridge in Amsterdam en de competities vindt u op de site van het District Amsterdam.


 

sluiten